Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Institut za razvoj mladih KULT poziva nevladine organizacije registrirane u Bosni i Hercegovini (udruženja i fondacije osnovane prema zakonima o udruženjima i fondacijama u BiH) da dostave svoje projektne prijedloge u okviru komponente za pružanje Podrške aktivnostima nevladinih organizacija u BiH koje rade na pitanjima mladih.

 

Na javni poziv se ne mogu prijaviti: javne ustanove, institucije vlasti, privredna društva, vjerske organizacije, politički subjekti, kao ni međunarodne nevladine organizacije koje nemaju registrirano svoje predstavništvo u Bosni i Hercegovini. Sve projektne aktivnosti moraju se realizirati u Bosni i Hercegovini.

 

Svi potrebni obrasci dostupni su OVDJE.

 

Od aplikanata se traži da se do 02. 03. 2018. do 16.00 sati prijave, odnosno da dostave nacrt projektnog prijedloga u elektronskom obliku, sa svim traženim prilozima putem linka OVDJE.

Nacrti projektnih prijedloga koji ne budu dostavljeni na navedeni način neće biti uzeti u razmatranje.

 

Obzirom da je za apliciranje potrebno da je aplikant registriran na Online direktorij omladinskih udruženja, ukoliko Vaše udruženje nije registrirano, bit će potrebno da se registrirate što može potrajati nekoliko dana te je potrebno da taj period planirate u pripremi slanja svoje aplikacije. Sve potrebne informacije imat ćete na linku prijave.

Novum.ba/Mladi.org

Vezano: