Mirsad Terzo, naš najpoznatiji bodybuilder doživio moždani udar, hitno treba našu pomoć!

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Poznati bh. bodybuilder Mirsad Terzo doživio je moždani udar i smješten je u bolnici u Čačku, te mu je  hitno  potrebna pomoć humanih ljudi.

Članovi njegovog kluba apeluju za pomoć na društvenoj mreži Facebook, te su također objavili i transakcijske račune na koji se može uplatiti novac.

"Pokušali smo nešto u zatvorenom krugu ljudi, međutim troškovi za liječenje Mirsada Terze su izgleda prilično veliki pa ćemo sada i javno. Dakle, ko god je u mogućnosti da pomogne postavljamo brojeve računa na koje možete uplatiti iz BiH, Srbije i Hrvatske:

Za BiH:

Željka Džafić 3060022723872683

Tekući račun Addiko banka

-ukoliko neko bude online prebacivao i ako vam bude tražilo adresu napišite samo Ljubuški i prihvatit će .

Za uplate iz Hrvatske i Srbije, Željka nije uspjela naći podatke računa, ali zato će članica njegovog tima Lejla Delalić da ustupi svoj račun na koji možete uplatiti za Terzu

Lejla Delalić, IBan: BA39 3381 0040 1665 4010

Swift code UNCRBA22

BiH, Mostar – ukoliko bude potrebno

Novac je hitno potreban", saopćeno je iz njegovog tima.

 

Mirsad Terzo je najpoznatiji bodybuilder u BIH. U svojoj karijeri osvojio je brojne zlatne  medalje, a sa velikim uspjehom predstavljao je svoju zemlju na međunarodnim takmičenjima.

Njegov najveći dosadašnji uspjeh je pobjeda na Juliette Bergmann Classic 2010. godine, jer je tom pobjedom osvojio status IFBB PRO.

Novum.ba

Vezano: