Dvojac iz Helem nejse premijerno predstavio novi singl/Pogledajte video spot za pjesmu 'Debili'

Foto:Facebook

Foto:Facebook

Nakon uspješnih singlova "Kadabahija" i "Bolje bi ti bilo", momci iz sarajevske hip-hop grupe Helem nejse danas su predstavili novi singl pod nazivom „Debili“.

Režiju za spot za pjesmu "Debili" potpisuje Admir Švrakić, dugogodišnji saradnik dvojca Helem Nejse, dok je za muziku, aranžman i produkciju bio zadužen Brano Jakubović, a tekst su napisali Stihomir i Gagara.

Glavnu ulogu u spotu utjelovila je mlada glumica Lidija Kordić, akako su već ranije najavili ovi talentovani muzičari pjesma ''Debili'' ljubavnog je karaktera i govori o - njima.

„Ti si ljubav mog života, ja te volim znaš kol'ko, ono zvijezde, nešto i tries osam puta tol'ko. iako nisam nikad kupio ti skup poklon, ti me voliš i kad mi je um dokon. Ma ja da mogu s tobom bio bi' povazdan, ali radim ga mazga i još me handri gazda; i cijeli dan čekam jednu stvar samo: da dođem kući i da si ti tamo. ma ja te volim 'naš kol'ko ne mogu to opisat, osjećam da ne bi' mog'o bez tebe ni disat“, uvodni su stihovi ove pjesme, koju možete poslušati u nastavku teskta.

Pratite novosti o Helem nejse na Instagramu: OVDJE  i na Facebook-u: OVDJE

Novum.ba

Vezano: