ŠK ꞌꞌNEVER STOPꞌꞌ: Potpisan prvi sponzorski ugovor, dječaci dobili nove dresove

Škola košarke „NEVER STOP” je u veoma kratkom periodu uspjela da udvostruči broj dječaka koji redovno treniraju.

„Od početnih 12 članova došli smo do cifre od 30 igrača. Svakodnevno nam dolazi sve više dječak, što nas čini iznimno sretnim i želimo da se zahvalimo roditeljima koji su prepoznali svu ljubav, htijenje i stručnost naših trenera“ istaknuto je na zvaničnoj Facebook stranici.

Kako dalje navode, broj članova ŠK.”NEVER STOP” prešao je broj 110 kupljenih članskih karti.

„Raste i broj sponzora koji žele da nam pomognu u ovoj našoj sportsko-odgojnoj misiji. Dobili smo i dresove koje je pravila renomirana sportska fabrika No.1 iz Travnika, a za nabavku istih zahvaljujemo se Muniru Memišu i Salihu Vinčeviću“, kazali su iz ŠK „NEVER STOP“.

Potpisan je prvi sponzorski ugovor sa renomiranom i prijateljskom kućom “Express Transport Service” d.o.o.Bugojno koji će, kako kažu, pored finansija, pomoći i u ustupanju putničkog kombija za prevoz djece na utakmice.

„Ovaj sporazum će nam u mnogome pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Ovim putem želimo da se zahvalimo vlasniku Harisu Hodžiću i uposlenima firme “ETS” Bugojno na razumijevanju i saradnji“.

Rukovodstvo i treneri ŠK.”NEVER STOP” poziva sve prijatelje sporta da daju podršku ovoj lijepoj košarkaškoj priči koja stiže iz našeg i vašeg Donjeg Vakufa, istaknuto je na stranici škole.

 

Novum.ba

Vezano: