FOTO/Kiseljak: Završen malonogometni turnir 'Bilalovac 2018'

Sinoć su odigrane posljednje dvije utakmice turnira "Bilalovac 2018" koji organizira NK CPU Bilalovac. Turnir koji ima tradiciju dugu blizu trideset godina i ove godine je privukao veliki broj ekipa, a utakmicu za treće mjesto odigrali su Top tim 3 (plavi) i Picerija Romantik a rezultat je bio 3:2 za Top tim 3.

U finalu su se sastali ekipe Autodijelovi HS i Top tim 3 (bijeli). Utakmica koja je odlučivala prvaka imala je neizvjesno prvo poluvrijeme, ali u drugom je ekipa Autodijelova HS  ubacila u brzinu više i na kraju pobjedila rezultatom 5:0.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su predstavnici NK CPU Bilalovac, načelnik Općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak, te predstavnik premijera Vlade SBK Elvedin Mušanović.

U pauzi i nakon finalne utakmice za posjetioce je organizovan muzički dio programa, a slavlje i druženje je trajalo do dugo u noć Na turniru je učestvovalo preko 20 ekipa i turnir je trajao 27 dana. Treba spomenuti da je NK CPU Bilalovac organizovao i dvije humanitarne noći na kojima je veliki broj posjetilaca kupnjom ulaznica pomogao liječenje Nejre i Nejle Agić.

Novum.ba

Vezano: