Neću da ćutim na TIFBU festivalu

Plava ptica odlepršala sa TIFBU festivala i publiku ostavila bez riječi! Ove sedmice na festivalu predstava „Neću da ćutim“, 15.12. od 20 časova u Maloj sali.

AP „Branislav Nušić“, Šid na TIFBU festival dolazi sa predstavom koja narandžastom bojom dokazuje žrtvu žene svakodnevno, sedam dana u nedelji, smještno u radnju predstave „Neću da ćutim“, u režiji Cvetina Aničića.

Predstava je nastala u suradnji AP “Branislav Nušić” Šid i Crvenog krsta Šid i uključuju se cijela lokalna zajednica, institucije i organizacije koje djeluju na teritoriji Opštine Šid projekat pod nazivom “Nasilje u porodici”.

Ne šutiti znači živjeti, boriti se, postojati, vjerovatno neprihvaćeno od javnosti, okruženja. Zato u petak dođite na TIFBU festival i pronađite recept za „Ne ćutanje“, recept za „Postojanje“. Idealna prilika da već sada na samom vrhuncu ovogodišnjeg TIFBU festivala pronađemo odgovor na pitanje „Pita li se mene, išta?“.

U Bugojnu i kroz decembar živi teatarski duh. U Maloj sali KSC-a u Bugonu kroz TIFBU festival oživljava se duh grada kroz hladne dane mjeseca novembra, decembra i januara. Ove godine još jednom je potvrđeno da je to potreban događaj u gradu Bugojnu, što potvrđuje publika koja dolazi na svaku predstavi i puni Malu salu KSC-a Bugojno.

Bajkovito Bugojno i ove sedmice 15.12. od 20 časova kroz TIFBU festival i predstavu „Neću da ćutim“ iz Šida. Biće opet keksića, čaja, soka. Sve informacije o narednim događajima pronađite na stranici Teatra Fedra Bugojno.

Novum.ba

Vezano: