Humani gest gornjovrbaskog kolektiva firme ATT

Nedugo nakon što je objavljen poziv za učešće svih dobrih ljudi u velikom humanitarnom događaju koji će biti održan u Sportskoj dvorani Gornji Vakuf- Uskoplje, istom se odazvala gornjovrbaska firma ATT.

„Kolektiv ATT-a na prijedlog Uprave donio je odluku, da ove godine ne organizuje tradicionalnu svečanost novogodišnjeg ručka uposlenika i prijatelja ATT-a, nego da sva sredstva planirana za taj događaj usmjeri u humanitarne svrhe, za humanitarnu akciju za Ismeta i Peleta.

Sredstva u iznosu od 4.000,00 KM biti će uručena predstavnicima RED UNIONA I VANDALA 09.01 na humanitarnom događaju u Sportskoj dvorani. Zahvaljujemo se svim našim uposlenicima i Upravi koji su još jednom pokazali humanu stranu, te pored ove odluke svojim dobrovoljnim prilozima skupili još 1.550,00 KM koje će uručiti porodici Ismeta Hodžića.

Još jednom čestitamo Novu godinu našim uposlenicima, prijateljima i svim našim sugrađanima, i nadamo se da će najsretnija biti našim sugrađanima kojima je potrebna pomoć.“

Humanitarni događaj biće održan 09.januara a sav prikupljeni novac namijenjen je za liječenje Eldina Bečirovića-Peleta i Ismeta Hodžića.

Novum.ba

Vezano: