Danas se na SP u rukometu odigravaju utakmice 4 kola u skupinama B i D

Danas se u sklopu SP u rukometu odigravaju utakmice 4 kola u skupinama B i D, pa krenimo redom.
Susreti B skupine počinju od 15:30 utakmicom između Islanda i Japana koji do sada nije ubilježio niti jednu pobjedu.

Od 18:00 sati sastaju se Hrvatska i Bahrein, u utakmici koja bi za Hrvatsku trebala biti tek malo ozbiljniji trening. Hrvati će na toj utakmici pokušati odmoriti one igrače koji su ponijeli glavni teret na prethodnim utakmicama i dati priliku igračima koji su manje igrali, najavio je je Lino Červar.

I dok je ta utakmica nebitna za Červarove izabranike, u istoj skupini igrat će se puno bitnija utakmica za Hrvatsku.Od 20:30 Španjolska, koja nakon tri kola dijeli prvo mjesto s Hrvatskom, igra protiv Makedonije. Jedan od onih koji vjeruje da bi Makedonci mogli danas iznenaditi rukometni svijet je legendarni hrvatski vratar Vlado Šola. Uvjeren je da će Španjolci imati problema s igrom Makedonaca s igračem više.

U skupini D od 15:30 sastaju se Angola i Argentina, Od 18:00 Mađarska i Egipat, a od 20:30 minuta pratimo susret između Katara i Švedske. Sigurni putnici u daljni tjek natjecanja iz ove skupine su Švedska koja se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 6 bodova te drugopozicionirana Mađarska sa trenutnih 5 bodova na kontu. Za treće mjesto u skupini D bore se Qatar, Egipat i Angola, s tim što u preostala dva kola Angola ima najteži raspored.

Novum.ba

Vezano: