Ibrahimović objasnio Amerikancima u čemu griješe godinama i ispravio ih

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko dana gostovao je u popularnoj američkoj emisiji koju vodi Jimmy Kimmel.

Ibrahimović je u ovoj emisiji gostovao kada je tek došao u LA Galaxy, a godinu dana kasnije odlučio je ponovo posjetiti Kimmela. Šveđanin je svojim odgovorima nasmijavao publiku i pokazao je zbog čega je jedan od omiljenih fudbalera na svijetu.

Između ostalog, Ibrahimović je pričao o tome kako je izgledalo kada je tek dolazio u Los Angeles, te da je svojoj ženi rekao da mora naći kuću koja već ima sav namještaj.

"Rekao sam joj nađi kuću koja ima namještaj i ne treba se uređivat. Ne želim biti onaj koji hoda po radnjama i bira s njom namještaj. Naravno, ona mi je nekoliko dana nakon toga javila da kuća nema namještaj. Morali smo ići u IKEA-u da biramo sve iznova", rekao je Ibrahimović, a onda je voditelj morao da se ubaci.

 

"Čekaj. Shvatio sam da izgovaraš IKEA na potpuno drugačiji način nego mi u Americi. Znači svo ovo vrijeme smo pogrešno izgovarali IKEA (AJKEA)", dodao je Kimmel.

Novum.ba/Sportsport.ba

Vezano: