Kreševo: Produžen rok za slanje radova na književni konkurs

UO Književne fondacija "Fra Grga Martić" objavio je da je produžen rok za slanje rukopisa za konkurs i književnu nagradu "Fra Grgo Martić".

Književna nagrada Fra Grga Martić dodjeljuje se za u dvije kategorije – najbolju zbirku poezije i najbolju knjigu proze (roman, priče/novele, putopisi). U obje kategorije nagrade iznose po 1 500 KM, prenosi Nedjelja.ba.

Autori rukopisa učestvovanjem na konkursu obavezuju se na pravila, a to je da ustupaju prava za prvi tiraž Književnoj fondaciji "Fra Grga Martić" u roku od 6 mjeseci od dana objave konkursa.

Pravo natjecanja za Književnu nagradu Fra Grgo Martić imaju svi državljani Bosne i Hercegovine, osim članova ocjenjivačkog suda i članova njihove obitelji.

Radovi za konkurs se šalju anonimno, pod šifrom, u tri primjerka. Na prvoj stranici rukopisa piše se šifra a u odvojenoj koverti šalje se riješenje šifre, odnosno adresa, telefon, kopija lične karte autora, te CD s kompletnim rukopisom.

Sve radove slati na: Književna Zaklada/Fondacija Fra Grgo Martić, Polje bb (Zgrada Boreasa), 71260 Kreševo, s naznakom: Za Natječaj.

Novum.ba

Vezano: