Rijad Rahmanović i Ahmed Orahovčić duelisti u trećem krugu Zvezda Granda

U “Zvezde Granda Specijal” uz pomoć žrjeba izvučeni su kandidati koji će se “boriti” u duelu u trećem krugu. Stručni žiri imao je dosta vremena da razmisli i odluči koje kandidate će vratiti u takmičenje. Mentorima nije bilo lako u odabiru takmičara za duel, a Marija Šerifović priznala je da je za nju to bilo vrlo stresno.

Kandidati su sve vreme sedeli u publici i sa nestrpljenjem čekali da mentor prozove njihovo ime.

Donji Vakuf ponosno predstavljaju dva talentovana momka Rijad Rahmanović i Ahmed Orahovčić koji su imali sreću da prođu u treći krug takmičenja.

Ipak, nisu imali toliko sreće da ne budu duelisti u trećem krugu Zvezda Granda. Nakon što je voditeljica Sanja Kužet izvukla prvog mentora Viki Miljković, članica žirija je prozvala Rijada Rahmanovića, nakon čega je druga članica Marija Šerifović za njegovog duelistu izabrala Ahmeda Orahovčića.

Iako su i Ahmed i Rijad najmanje priželjkivali i očekivali da budu duelisti, to se ipak dogodilo. Stoga, više nego ikada ova dvojica mladih, izuzetno talentovanih Donjovakufljana trebaju podršku svojih sugrađana ali i svih ljudi koji podržavaju njihov rad.

Novum.ba

Vezano: