Otvorena sezona kupanja u Fojnici /Brojni kupači uživali u Aquaparku(FOTO)

Sezona kupanja na bazenima „Aquaparka“ u Fojnici otvorena je jučer. Tako su odmah prvog dana brojni kupači spas od vrućine potražili upravo u ovom lijepom fojničkom kompleksu.

Kupačima su na raspolaganju veliki i dječiji bazen, uz koji se nalazi bašta hotela “Reumal” gdje u hladovini i društvu mogu uživati uz jelo i piće nakon ugodnog kupanja.

Radno vrijeme bazena je od 10 do 19 sati a cijena ulaznica u Aquapark za odrasle osobe radnim danima iznosi 5 a vikendom 7 KM, a za djecu od 5-14 godina radnim danom 2 a vikendom 4 KM.

Gostima su na raspolaganu i porodične karte te su obezbijeđeni popusti na ulaznice za grupe preko petnaest osoba. Gosti Lječilišta Reumal koji borave u hotelu plaćaju 50% od cijene ulaznice uzzdravstveni karton kao dokaz boravka.

Za potpunu udobnost i ugođaj posjetioci ovog Aquaparka mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane po cijenama od 3 i 4 marke.

A za one koji još ne znaju kako provesti godišnjii odmor Lječilište Reumal je napravio aranžman pod nazivom “Ljeto na zlatnim vodama” uz poruku da svi oni koji budu koristili dnevne ili višednevne aranžmane, Fojnica će ostati u nezaboravnom sjećanju.


Novum.ba

Vezano: