'Ladies night' po prvi put u Kreševu

Prekrasna ljetna noć, bazen, priroda, kokteli, glazba uživo i predstava na otvorenom. Kad svemu ovome dodate 200 predivnih žena, zvuči skoro pa nestvarno.

Ovo je, međutim, scenarij „Ladies night“ događaja u Kreševu, koji su, osim domaćih dama, pohodile i brojne gošće iz Kiseljaka, Sarajeva i drugih mjesta.

Naime, nakon niza uspješnih manifestacija u Kiseljaku, udruga „Arka“ je, u suradnji s Općinom Kreševo, a povodom Dana općine, održala ovu manifestaciju namijenjenu samo damama i u Kreševu, u jedinstvenom ambijentu kompleksa "Banja".
Noć je, izvedbom "Prekvalifikovane", otvorila uvijek odlična Sanela Krsmanović, a pozornicu su potom preuzeli Lana Hamza i njen „Dreamhouse bend".

Dame su do kasno u noć uživale u ljetnim koktelima i odličnoj glazbi, ali i u prezentacijama domaćih poduzetnica i umjetnica.

Osim Općine Kreševo, projekt su podržale i brojne domaće tvrtke: „Stanić Beverages“, Salon vjenčanica "Arijana", Beauty studio „Đina“, EPS „Laštro“, „Iločki podrumi“, „Perić“ d.o.o. Kreševo, Pilana „Lukić“ d.o.o., „Jurin Design“, „Metalos“ d.o.o. Kreševo, Beauty salon D&D, „Nevra“ prirodna izvorska voda, „Doper“ Kreševo, Salon vjenčanica "Kristina", kao i „Kraljević“ smile designer te „LoveRich Kryolan“, koji su pripremili i vrijednu nagradnu tombolu za dame.

Osim sretnih dobitnica triju poklon paketa brenda „Kryolan“ te jedne dame koja će na besplatno izbjeljivanje zuba kod dr. Kraljevića, i sve ostale su kući otišle s brojnim popustima i poklon bonovima.

Cijeli događaj imao je i humanu notu, budući da su dame prikupljale sredstva za bolesnog dječaka iz Visokog Afana Selimovića.

Novum.ba/Općina Kreševo

Vezano: