Humane zvijezde BiH i Hrvatske odigrat će povijesnu utakmicu

U organizaciji udruge PRONT 22.5.2020. godine stadion Pirota ugostit će najbolje nogometaše BiH i Hrvatske svih vremena, a pored nogometaša na ovom humanitatno nogometnom spektaklu nastupit će i poznate osobe iz javnog i društvenog života.

Definitivno će Travnik ispisati povijest. Službena utakmica Humanih zvijezda BiH i Hrvatske nikad nije odigrana, a nama je pripala čast da realiziramo taj projekat, za dobrobit svih nas. Mnogi ljubitelji nogometa imat će priliku vidjeti svoje idole iz mladosti, a mi kao organizatori potrudit ćemo se dovesti neke od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportiste, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu.

Humane zvijezde BiH “PRONT” predvodi će Ćiro Blažević

Najveća nogometna legenda sa ovih prostora definitivno je rođeni travničanin Miroslav Ćiro Blažević, koji će ujedno biti i izbornik ekipe HZ BiH “PRONT”. Ćiro će definitivno složiti respektabilan tim, a nadat je se da će se pozivu organizatora odazvati legende bh nogometa Elvir Bolić, Elvir Baljić, Muhamed Konjić, Vedin Musić, a zašto ne u napad ubaciti i Amela Tuku, koji bi svojim trkom vjerovatno bio velika prijetnja za goste iz Hrvatske.

Uz Ćiru će na klupi biti i Enis Bešlagić, koji je prošle godine sudjelovao na humanitarnoj utakmici u Kiseljaku, te je pokazao odlične trenerske sposobnosti i odigrao je nerješeno sa ekipom Humanih zvijezda.

Humane zvijezde Hrvatske predvode Dalić, Vlaović, Živković, Bičanić i Šurjak

Humane zvijezde imat će također sastav koji će sigurno lediti krv u žilama suparnicima…

Evo i kandidata za momčad Humanih zvijezda: Ivica Grnja (izbornik), Zlatko Dalić, Zlatko Mateša, Goran Jurić, Boris Živković, Kruno Jurčić, Mario Stanić, Goran Vlaović, Marko Babić, Tomo Šokota, Vjeko Škrinjar, Mate Neretljak, Željko Ačkar, Vladimir Balić,Darko Čordaš, Miroslav Žitnjak, Antun Labak, Branko Stupar, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Slaven Knezović Grof, Igor Tolić, Marko Sivak, Milan Strelja, Srđan Lakić, Željko Skender, Roberto Alviz, Darko Ćutić, Jure Krstanović, Dražen Ilić, Robert Komljenović, Željko Lapec, Nikola Kristo, Dejan Pap, Nino Tušek, Anica Birać (predsjednica Savjeta udruge), Nives Štrbad (menagerica)…

Uz sve spomenute, očekivati je u oba tabora još poneko zvučno ime…

Novum.ba

Vezano: