Općina Vitez: Prijem za članove udruženja 'Izvor mladosti'

Načelnik općine Vitez  Tomislav Bošnjak- Matić primio je članove “Udruženja za mlade- Izvor mladosti”.

Ovom prilikom, članovi su detaljno prezentirali sve dosadašnje realizirane aktivnosti udruženja, saopćeno  je iz Općine Vitez.

Tema razgovora na sastanku bila je buduća realizacija zamišljenog projekta “Izgradnja dječijeg igrališta”, a koji je u svojoj pripremnoj fazi. Realizacija istog planirana je u krugu Osnovne škole Vitez, područnog odjela Kruščica u istoimenoj mjesnoj zajednici. Projekt je od velike važnosti za djecu i mlade spomenutog područja kao i cjelokupne lokalne zajednice.
Prilikom posjete članovi udruženja uručili su prigodnu zahvalnicu načelniku za cjelokupnu dosadašnju uspješnu suradnju , a posebice istaknuli zahvalnost za suradnju u svim humanitarnim aktivnostima koje su realizirane kroz protekli period.

Načelnik je ukazao na potrebu obostrane saradnje i obećao nastavak pozitivne priče kako sa spomenutom nevladinom organizacijom tako i ostalima. Također, naglasio je izrazitu zahvalnost za mlade ljude koji se zalažu za dobrobit svoje lokalne zajednice, pohvalio njihove ideje i zamisli te dao punu podršku za sve buduće aktivnosti.

Novum.ba

Vezano: