MNK Sloga domaćin utakmice sa šampionom BiH-FC Mostar

U okviru 4.kola Premijer lige BiH, gornjovakuski MNK “Sloga” u subou je domaćin utakmice sa trostrukim šampionom Bosne i Hercegovine, ekipu koja igra Ligu prvaka, koja se plasirala među 16 ekipa u Europi i svoj nastup uskoro očekuje u Rusiji,ekipom FC Mostar.

Mostarci u svom sastavu trenutno imaju velike futsal majstore, Anela Radmilovića kapitena Bosne i Hercegovine majstor i najbolji igrač sa naših prostora posljednjih 10 godina,nadolazeća zvijezda i rame uz rame sa kapitenom Marijo Alađić, još su tu Kristijan Pantić, Bilal Jelić, Josip Bošković, Ivan Ivanković, Stanislav Galić svi su trenutni reprezentativci naše zemlje, pored njih su tu još Vladan Vesić i Jovan Lazarević, Nemanja Momčilović sva tri trenutni reprezentativci Srbije i brazilac sa pasošem Sjeverne Makedonije Daniel Marinho de Souza, sigurno sama krema balkanskog futsala dolazi u Gornji Vakuf-Uskoplje.

MNK Sloga vrijedno radi iz dana u dan, te se uz analiziranje protivnika i svoj maksimum žele predstaviti na najbolji način šampionu.

“Pozivamo sve ljubitelje futsala našeg grada i regije, naše navijače da u subotu napunimo dvoranu i svi zajedno pokušamo pomrsiti račune šampionu. Obećavamo borbu za svaku loptu do samog kraja susreta”.

Utakmica MNK SLOGA i FC Mostar SG Staklorad na rasporedu je u subotu 02.11.2019. od 19:00 sati u Sportskoj dvorani Gornji Vakuf-Uskoplje.

Novum.ba

Vezano: