Fantastična atmosfera u Donjem Vakufu, HKK Široki oduševljen navijačima

U Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu sinoć je odigran susret 7. kola Lige 12 BiH između KK “Promo” i KK “Široki”. U utakmici bez rezultatske neizvjesnosti zasluženo su slavili gosti konačnim rezultatom 58:80.

Iako poraženi, Donjovakufljani mogu i trebaju biti ponosni na sliku koju pošalju iz Sportkse dvorane. Tako je bilo i sinoć, kada je preko 1000 navijača aplauzom dočekalo i ispratilo desetostrukog prvaka BiH.

Iz HKK “Široki” uputili su samo riječi hvale, Upravi i građanima Donjeg Vakufa, na sportskoj atmosferi, kakva se rijetko viđa u BiH.

“Ovim putem se iskreno zahvaljujemo domaćinima u Donjem Vakufu na večerašnjoj organizaciji utakmice, prijemu, poklonima i ispraćaju iz Donjeg Vakufa za sportski ponos Hercegovine i naravno publici na odličnoj atmosferi! Užitak je bilo pratiti utakmicu večeras u “Promo Areni”!

Najtrofejniji sportski kolektiv je u Donjem Vakufu večeras doživio ono što nigdje u BiH nije, pa čak ni u susjednim gradovima i na tome domaćinima zaisto jedno veliko HVALA!

Nadamo se da će ovakvih utakmica i atmosfera u BiH biti što više i da će se mnogi, od prvih susjeda pa nadalje ugledati na atmosferu iz Promo Arene!”

Novum.ba

Vezano: