Premijernim koncertom 'Ad Libitum' oduševio vitešku publiku

U prepunoj sali HKD Napredak u Vitezu, vokalni sastav Ad Libitum sinoć je održao svoj prvi solistički koncert – i oduševio!

Luciju Džepina, Ivonu Franjić, Sandru Biljaka, Andrijanu Lončarević i Sanju Grabovac, spojila je ljubav prema glazbi u jednu divnu glazbenu priču koju su sinoć i dočarale. Uz glasovirsku pratnju profesorice Anite Laštro izvele su neke od svjetskih klasika, stranih i domaćih autora poput Mariah Carey i Olivera Dragojevića, te glazbenih numera iz poznatih filmova.

Osim što su se po prvi put u ovom sastavu predstavile publici, djevojke su  ovim koncertom željele poslati poruku mira, ljubavi, nade i radosti. Da su u tome i uspjele svjedočila je mnogobrojna publika koja ih je za svaku numeru nagradila gromoglasnim plijeskom a na kraju i ovacijama. Prema reakcijama, bila je ovo vrlo emotivna večer za publiku, ali još više za članice Ad Libituma.

Presretne smo. S velikim ponosom želim još jednom zahvalti ovim divnim ženama, majkama i  prijateljicama, članicama vokalng sastava Ad Libitum na predanom radu, trudu i energiji. Pjevale smo punim srcem i uživale. Prvim koncertom u ovom sastavu izazvati ovakve ovacije publike, stvarno je božanstven osjećaj.

Hvala svim prijateljima koncerta i publici koja je disala sa nama i pozorno slušala svaki ton, rekla je po završetku koncerta voditeljica sastava Sanja Grabovac.

Slijedeći koncert djevojke će održati već u utorak, 17. prosinca na Kamernoj sceni Centra za kulturu u Travniku s početkom u 19:00 sati.

Novum.ba

Vezano: