Rukometaši Sloge završili sa kondicionim treninzima

Rukometaši Sloge u proteklih 17 dana radili su na fizičkoj pripremi.

U sklopu ovih priprema odigrali su i tri kontrolne utakmice te do početka prve zvanične utakmice a to je ona u četvrtfinalu KUPA BiH u Maglaju, ekipa MRK Sloge neće imati više kontrolnih susreta. Iza  su tri jaka kontrolna susreta koje su odigrali sa ekipama Obilića,Partizana i Borca iz Banja Luke te su sa time stavili tačku na pripremne utakmice i okreću se pripremi utakmice za prvog zvaničnog protivnika u ovoj 2020-oj godini, ekipi Maglaja kada će narednog vikenda gostovati,a već 7 dana poslije toga odigrati i uzvratni susret u Sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Ekipa Alesandra Radosavljevića ne krije ambicije prolaska na FINAL FOUR KUPA BiH ,i ako je u fokusu proljetni dio Premier lige ,zasigurno je da će ekipa pokušati napraviti podvig te zabilježiti još jedan historijski uspjeh .

Što se tiče same ekipe ona je gotovo ostala ista,uz Pedić Harisa koji će drugi dio sezone provesti u Goraždu,ekipu je još napustio i Stanojčić Nenad koji je prešao u redove Vogošće PH,Gavrić Goran koji je boravio na jednomjesečnoj probi nastavit će karijeru u Sloveniji .

Od prinova tu su stari Slogini vojnici ,Gekić Edin i Karamustafić Abid koji su izrazili žeju da pomognu ekipi svojim angažmanom u nastavku prvenstva te su priključeni prvom timu.Do početka prvenstva postoji mogućnost angažovanja i još jednog igrača a o tome nešto više znat ćemo do kraja ove sedmice.

Novum.ba

Vezano: