Besplatno skijanje za jajačke školarce u ski centru Ranča

"Dragi školarci Općina Jajce ovog vikenda vodi vas na skijanje. Nedostatak snijega tokom školskog raspusta bio je razlogom što skijanje nije ranije organizovano. Iz Ski-centra „Ranča“ javljaju da snijega ima dovoljno pa krećemo s našim aktivnostima organizovanog odlaska na skijanje tokom ovog vikenda."

Podsjećamo, Općina Jajce je u saradnji sa Ski-centrom „Ranča“ i osnovnim i srednjim školama s područja Jajca, za sve jajačke učenike obezbijedila boravak na ovom skijalištu i uživanje u radostima na snijegu.

Na skijanje, organizovano, školarci idu ovog vikenda. 

Kao i predhodnih godina školarcima, osnovcima i srednjoškolcima, obezbijeđen je besplatan prijevoz do skijališta na Poljanama, besplatna dnevna karta za lift  i topli napitak. Autobus kreće u 9:00 sati ispred Muzeja AVNOJ-a, a povratak je u 16:00 sati. Za učenike s područja Vlasinja autobus kreće u 8:00 sati, a s područja Bešpelja u 9:00 sati.

"Pozivamo sve učenike s područja općine Jajce da vikend učine ljepšim i uz podršku Općine Jajce provedu vrijeme na snijegu", navode iz Općine Jajce.

Novum.ba

Vezano: