Horoskop za 15. i 16. februar

Ovan

Ljubav Primate potporu od Venere, i vaš život se pretvorio u intenzivnu strastvenost. Sada možete redefinirati vaš ljubavni status. Zvijezde vas vole.

Posao Izgubili ste jednu poslovnu bitku, ali niste rat. Nikada se ne predajete, a najopasniji ste kad vam je najteže. Ne zloupotrebljavajte vašu moć!

Zdravlje Imate kozmičku podršku, i ne bi vam trebalo biti teško u životu. Niste darežljivi, jer ni vama nitko ništa ne daje? Samoljublje nije vrlina.

Snovi i vizije Čovjek se od životinje razlikuje svojom sposobnošću razlučivanja, sposobnošću da razmišlja o stvarima, što je sposoban na odricanje i što može razlikovati između dobra i zla.

Bik

Ljubav Zainteresirani ste za promjene. Više niste strogo fiksirani tu gdje jeste. Usamljenim Bikovima zvijezde će nuditi priliku za intimni preobražaj.

Posao Dobro se snalazite na tržištu kapitala. Sada ste spremni odigrati važne poteze. Točno znate koliko smijete riskirati da ne prijeđete granicu.

Zdravlje Zdravlje vas fino služi. Do izražaja dolaze regenerativna moć vašeg organizma. Sretni ste, jer ste vitalni. Dobro zdravlje, velika je sreća.

Snovi i vizije Nemojte misliti da možete doživjeti trajnu sreću i mir, ako ga ne tražite i ne nađete u vlastitoj kući. Budite najbolji s najbližima.

Blizanci

Ljubav Ako je vaš status usamljenički, vjerojatno ste u potrazi za zgodnom ljubavnom prilikom. Netko iz susjedstva je zainteresiran za vas.

Posao Kada je riječ o strpljenju i ustrajnosti, u tome niste dovoljno dobri. Ako imate definirano polje djelovanja, izvući ćete se iz financijskog kaosa.

Zdravlje Preplašili ste se za vlastito zdravlje. U malim količinama, strah može pozitivno motivirati čovjeka. Kod vas se odigrava takav sličan slučaj.

Snovi i vizije Vježbajte se u strpljenju. Naučite se čekati. Obuzdajte svoju nestrpljivost, jer ona je jedan od vaših najvećih neprijatelja. Nestrpljivost, naime, ne dopušta ničem da sazrije.

Rak

Ljubav Jako ste ljubomorni. Želite imati potpunu kontrolu nad njegovim ili njezinim životom, a to je nemoguće. Potrebno vam je novo svjetlo svijesti.

Posao Tražite puno previše od sebe, i to vam se vraća natrag kroz nezadovoljstvo. Budite zadovoljni s onim što imate, i vježbajte strpljenje.

Zdravlje Psihički ste ranjivi, a i tjelesno niste optimalni. Uvijek vam se sredinom veljače zdravlje pogorša? Pazite kako razmišljate i što osjećate.

Snovi i vizije Ponašajte se ispravno, susrećite svog bližnjeg s ljubavlju, razmišljajte u miru i prema svim bićima odnosite se nenasilno, pa će vaše postojanje biti ispunjeno srećom.

Lav

Ljubav Problemi na koje stalno nailazite, pomažu vam da postanete jači i čvršći. Popravljajte sebe, i s vremenom će se sve drugo skladno posložiti.

Posao Ako ste pravedni i ispravni, vaš autoritet neće doći u pitanje. Pod snažnim utjecajima tranzitnog Urana, u prilici ste približiti se istini o sebi.

Zdravlje Pesimizam vodi u strah, a strah u razboljevanje. Izbjegavajte destruktivne scenarije življenja. Od svega najvažnija je vaša dobra volja.

Snovi i vizije Pametan čovjek razmišlja kako stvari funkcioniraju, i pokušava se svojim djelovanjem harmonično uklopiti u tijek stvari.

Djevica

Ljubav Od njega ili nje tražite savršenstvo, a sami ste nedorađeni proizvod. U vašoj ljubavnoj vezi izgledni su sudbonosno važni događaji.

Posao To što vam se događa ima dublji smisao i razlog. Plaćate visoku cijenu za ono što ste krivo radili u prošlosti. Sve jednom dođe na naplatu.

Zdravlje Prije transformacije dolazi informacija. Određene stvari radite iz (nesvjesne) navike. U vašem srcu skrivaju se odgovori na sva pitanja.

Snovi i vizije Ako dopustite da u vaš život uđe više svjetla, srest ćete ljude koji se nalaze na višem stupnju svijesti, i koji će time u vaš život unijeti još više svjetla.

Vaga

Ljubav Planetarni utjecaji potenciraju neugodna iznenađenja u vašem životu. Budite na velikom oprezu. Ne izazivajte nikoga. Tražite mir u sebi.

Posao Privodite poslovne projekte kraju, ali sve ne prolazi bez problema. Potrebna vam je jača samokontrola. Koncentrirajte se na najvažnije stvari.

Zdravlje U zdravstvenom smislu, najugroženiji su rođeni sredinom listopada. Tranzitni Saturn ukazuje na smetnje koje mogu postati kronične.

Snovi i vizije Ako u potpunosti slijedite svoje nagone, niste sposobni stvari dovesti u red niti razmišljati o njima, niste sposobni odricati se kao ni razlikovati dobro od zla.

Škorpija

Ljubav Slušate vlastitu intuiciju, i to vam pomaže da točno procijenite ljude koji ulaze u vaš život. Vaša ljubavna sreća ovisi od vaše (samo)svijesti.

Posao Financijski ste stabilni, iako vam se tako ne čini. Tko vidi unaprijed, može na vrijeme zaustaviti negativne tendencije. Nebo je na vašoj strani.

Zdravlje Nemate nikakvih žalbi i pritužbi po pitanju zdravlja. Odustali ste od kuknjave, i to je važna promjena. Više ne glumite lažnog bolesnika.

Snovi i vizije Činite dobro, mislite dobro, govorite dobro, zapažajte dobro. Budite dobri, i sve negativne posljedice iz vaših prijašnjih života biti će uklonjene.

Strijelac

Ljubav Osjećate se ugodno u vlastitoj koži. Imate dostatne količine pogonskog goriva za novu ljubavnu vezu. Netko se zagledao u vaše oči.Posao Do izražaja dolazi vaše samousavršavanje. Kada se radi o novcu, uvijek ste motivirani. Vaš financijski minus više ne postoji. U plusu ste!

Zdravlje Utjecaj Marsa ojačao je vašu samosvijest. Samopouzdano rješavate sve probleme. U vašem srcu se rađaju nove humanitarne vizije.

Snovi i vizije Negativna je moć ako netko koristi svoje posebne mogućnosti ili sposobnosti da bi na račun drugih zadovoljavao svoje interese i potrebe.

Jarac

Ljubav U emocionalnom ste vrtlogu. U mnoštvu događaja, bit će i onih koji bi vas mogli šokirati. Još niste upoznali sebe, i to je vaš najveći problem.

Posao Ako želite provesti dane vikenda u miru, morate uredno odraditi sve obveze. Ne oslanjajte se previše na druge. Nosite svoj križ uspravno.

Zdravlje Ne možete se pohvaliti izvrsnim zdravljem. Vaše unutarnje svjetlo slabašno sjaji. Potrebne su vam nove (veće) količine optimizma.

Snovi i vizije Život se mnogima čini tako težak, tako naporan, tako mukotrpan. Ali i najteže sudbine moguće je ublažiti uz pomoć malo ljubavi. Glavni problem uvijek je ego, sebičnost.

Vodolija

Ljubav Maštoviti ste i kreativni. Originalnim poklonima iznenađujete voljenu osobu. Njega ili nju pogađate ravno u srce. Za svaku ste pohvalu.

Posao Krasi vas pozitivna radna energija. Ništa vam nije teško učiniti za vaše suradnike. Vaš dominantni ego pokazuje drugo, suosjećajnije lice.

Zdravlje Tranzitno Sunce djeluje ubrzavajuće na vaš uspavani ritam življenja. Sve je u najboljem redu, ali ipak pazite da prenaglo ne poletite.

Snovi i vizije Vi se ne biste trebali brinuti. Tko se previše brine, živi na krivi način. Uredite svoj život tako da se uopće ne morate brinuti.

Ribe

Ljubav Bolno ste se prizemljili, i sada možete vidjeti sebe na realističan način. Tko izbjegava obveze i odgovornosti, stalno ponavlja iste grijehe.

Posao Vaši poslovni snovi ne ostvaruju se onako brzo kako ste vi to sebi lijepo zamislili. Generalno otrežnjenje stiže vam u najbolje moguće vrijeme.

Zdravlje Svašta vas boli, a najviše savjest. Određene stvari iz prošlosti ne možete popraviti, ali ispravno djelovati u sadašnjosti, to sigurno možete.

Snovi i vizije Volja je beskrajno snažna moć, koju nikada ne možete precijeniti i nikada ju ne bi smjeli podcijeniti. Vaša volja odlučuje što će biti iz vašeg života, što će biti iz vas.

Novum.ba

Vezano: