Odbojkašicama ‛Sloge‛ zlato i bronza u Širokom Brijegu

Već drugu godinu zaredom OK „Sloga“ nastupa na odbojkaškom turniru u organizaciji HOK "Široki" Široki Brijeg s pionirskom i juniorskom selekcijom.

Prvi na "scenu" su stupile pionirke i ostvarile poraz od 2:1 (25:14, 15:25, 9:15) od domaćina turnira. Prisutne su bile velike oscilacije u igri. Kako ih je Široki "razvalio" u prvom setu, tako su Gornjovakufljanke njih u drugom. U trečem setu nisu našli "odgovor" na njihov odličan servis i to ih je "koštalo" finala. U igri za treće mjesto bez problema su pobijedili OK " Victory" Novi Travnik s 2:0 (25:9, 25:14).

Najbolji bloker turnira u pionirskoj selekciji je Lana Arežina iz Gornjeg Vakufa, a najbolji tehničar Daria Škraba.

Bronzana ekipa u sastavu: Monika Matišić (c), Antonela Turić, Josipa Bilić, Mia Šapina, Marija Marić, Ana Turić, Jelena Batinić, Nika Bagarić, Lana Arežina, Daria Škraba i Matea Topić.

Nakon pionirki nastupile su juniorke. Prvu utakmicu su otvorili s OK "AS" Donji Vakuf i pobijedili rezultatom 2:0 (25:10, 25:15). U finalu su bolji od OK "Victory" Novi Travnik s također 2:0 (25:12, 25:20). Juniorke su prikazale odličnu igru, pokazale najvise i zasluzeno kući odnijele zlato.

Najbolja igračica turnira u juniorskoj selekciji je Gornjovakufljanka Marija Bilić, a najbolji bloker je Gloria Galić.

Zlatna ekipa u sastavu: Matea Marić (c), Ana Crnov, Tijana Elez, Iva Luketina, Marija Pilić, Ana Bilić, Iva Arlović, Iva Jurina, Glorija Galić, Josipa Dujmović i Marija Bilić.

Novum.ba

Vezano: