'Fojnica open 2020' u povodu Dana općine Fojnica

U Fojnici je danas održan turnir pod nazivom 'Fojnica open 2020' na kojem je učestvovalo preko šezdeset igrača, od kojih je bilo 40 djece.

Turnir je organizovan u sklopu manifestacije Dani općine Fojnica, pod pokroviteljstvom Općine a u organizaciji stolnoteniskog-teniskog kluba Fojnica.

Turnir je otvorio načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura koji je naglasio kako je ovo prvi, od preko dvadeset događaja koji će se ove godine upriličiti u čast rođendana Fojnice.

Igrali su kadeti, seniori i veterani a u sve tri grupe su dodjeljene vrijedne nagrade i diplome za najuspješnije.

U kategoriji djevojčice do 16 godina, treće mjesto pripalo je Ivi Mrtić i Aneli Puljić- STTK Fojnica, drugo mjesto je Ela Čiča - STK Kreševo i prvo mjesto pripalo je Ani Sladoje - ST Klub Istočno Sarajevo.

Dječaci do 16 godina: Mario Arapović -STK CM Vitez je zauzeo treće mjesto, kao i Sergej Čavarkapa - STK Istočno Sarajev, Marko Mičić - STK Istočno Sarajevo je osvojio drugo mjesto, a prvi je bio Andrej Kožul-STK Kreševo.

U kategoriji seniori od 16-40 godina, Igor Sabljić-STK Kreševo i MArko BObaš -STK CM Vitez su bili treći, Slaviša Zirojević-STK I.Sarajevo drug, dok je Dražen Kraljević.STK Kreševo osvojio prvo mjesto.

Veterani 40+: Treće mjesto je osvojio Zoran KraljevićSTK Kreševo i Mirko Milošević-STK CM VitezVlado Sabljić-STK Kreševo i Željko Kožul-STK Kreševo prvo mjesto.

Novum.ba

Vezano: