PODRŽIMO DOMAĆE/Prirodna voda iz najboljih izvora - Valley aqua Bugojno

Obzirom na novonastalu situaciju u BiH, pa i u Srednjobosanskom kantonu, u narednim danima, portal novum.ba predstavljat će kompanije i preduzeća s područja SBK s ciljem upoznavanja građana o važnosti kupovine domaćih proizvoda i značaju koji domaća proizvodnja ima na broj radnih mjesta, obrazovni, zdravstveni i penzioni sistem, podizanje standarda svih građana i osiguranje bolje budućnosti narednim generacijama.

Redakcija portala novum.ba svakodnevno će objavljivati besplatne promotivne članke kompanija, firmi, proizvođača i obrtnika sa spiska proizvodno orijentisanih privrednih subjekata koje je objavilo Ministarstvo privrede SBK.

„Kupujmo domaće – zajedno osigurajmo opstanak proizvodnje i spas radnih mjesta“.

Firme, kompanije, proizvođače, obrtnike biramo nasumično, a danas predstavljamo kompanija VALLEY AQUA Bugojno.

Kompanija uzima najbolje iz prirode, a jedini način da se to uradi jeste da se bude u prirodi. Upravo zbog toga, jedno od naših postrojenja se nalazi najbliže izvoru vode što je moguće. Ništa osim prirode se ne nalazi oko nas

Naša prvoklasna voda dolazi iz izvora 'Husića vrelo'-Duboka koji se nalazi u Bugojnu, općini u Srednjoj Bosni. Voda dolazi sa vrha planina od topljenja leda i kiša, poslije čega ulazi u podzemlje krećući se kroz pukotine u bazaltu. Naša voda se prodaje od Europe do Bliskog istoka odakle dolazi veliki broj naših klijenata.

Naš glavni i najprodavaniji proizvod jeste izvorska voda u 0,375l pakovanju. Ovo je najčešći izbor za kompanije koje koriste našu vodu uz ručak ili kafu.

Za sve dodatne informacije, pogledajte na facebook ili web stranici eight.ba.

Kupujmo domaću vodu, podržimo domaću proizvodnju. 

Kupuj 387!

Novum.ba

Vezano: