Završena nagradna igra 'Moje viđenje Crvenog križa'

Završena je  nagradna igria"Moje viđenje Crvenog križa" koja je organizirana povodom obilježavanja Nedjelje/Tjedna Crvenog križa za IV. i V. razrede osnovnih škola.

Na adresu Crvenog križa je stiglo mnogo odličnih radova mališana koji su nam pokazali kako to oni kroz svoju dječju maštu vide našu organizaciju.

Danas su proglašeni pobjednici nagradne igre - po jedan predstavnik iz svake škole. Svi učenici koji su učestvovali u nagradnoj igri će početkom iduće školske godine biti nagrađeni malim iznenađenjem, a deset radova koji će svoje nagrade dobiti već u ponedjeljak su:

OŠ "Gromiljak" - Domagoj Tomičić, V. razred

OŠ "Lepenica" - Lana Marković, IV. razred

OŠ "Kiseljak 1" Gromiljak -Fatima Babaluk, V. razred

OŠ "Kiseljak 2" - Ajdin Murtić, IV. razred

OŠ "Kiseljak 1" Kiseljak - Edina Bejtić, V. razred

OŠ "Kiseljak 1" Bilalovac - Hana Imamović, IV. razred

OŠ "Kiseljak" Brnjaci - Lana Šimić, IV. razred

OŠ "Kiseljak" Kiseljak - Marijo Marjanović,V. razred

OŠ "Kiseljak 1" Hrastovi - Marisa Dedić, V. razred

OŠ "Brestovsko" - Petar Stjepanović, V. razred

Čestitamo svima, a pobjednici svoje nagrade mogu preuzeti u ponedjeljak (18.05.2020.) u prostorijama Crvenog križa Kiseljak od 10:00 do 13:00h. Svi učenici koji će u ponedjeljak preuzeti svoje nagrade trebaju nam dostaviti svoje originalne likovne radove.

Za sve informacije u vezi preuzimanja nagrada možete nam se obratiti u inbox stranice.

Još jednom se zahvaljujemo našim volonterima koji su pokrenuli ovu divnu priču, ravnateljima škola, pedagozima i voditeljima sekcija, učiteljima, učiteljicama, roditeljima i mališanima koji su zahvaljujući mašti i trudu zaslužili svaku pohvalu. 

Novum.ba

Vezano: