Predstavljamo učenike generacije s područja općine Vitez

Školska godina 2019./2020.g. završila je u vrlo neobičnim i nesvakidašnjim okolnostima koje je proizvela pandemija korona virusa.

Nastavu na daljinu učenici su uspješno pratili i svladali gradivo, te pokazali da su zajedno sa svojim učiteljima, nastavnicima, profesorima, ali i uz veliku pomoć roditelja položili ovaj test.

U prilog tome govori i činjenica da u ovoj školskoj godini imamo 42 učenika generacije na području općine Vitez.
Iz pet osnovnih škola s područja općine Vitez dolazi nam 35 učenika generacije, a 7 učenika generacije iz srednje škole.
Kroz skroman novčani izdatak iz Proračuna koji se izdvaja za ovu namjenu, načelnik općine Vitez svim uspješnim učenicima ukazao je da rad, trud i zalaganje se uvijek isplati.
Simbolične nagrade iz općine proslijedjene su ravnateljima škola, a isti su ih uručili uspješnim učenicima, na čemu im zahvaljujemo.
 
"Ove godine nismo imali uobičajni prijem kao prethodnih godina iz razloga povećanog broja zaraženih u BiH, ali i preporuka nadležnih. Nismo željeli da bilo tko od učenika ima posljedice nakon prijema, stoga smo podjelu skromnih darova organizirali na navedeni način", navedeno je iz Općine Vitez te su dodali,
 
"Učenicima želimo da nastave nizati uspjehe i dobre rezultate, a općina će nastaviti podržavati njihovo obrazovanje i ubuduće"

Novum.ba

Vezano: