Savjetovanje za poduzetnice s područja općine Kiseljak

Udruženje poslovnih žena u BiH, u partnerstvu s Općinom Kiseljak, poziva žene, a posebno poduzetnice ili one koje imaju poslovnu ideju s područja ove općine, na savjetovanje koje će biti održano u srijedu, 29.7.2020. godine, u bašti kafea „PARK“ u Kiseljaku, s početkom u 17:30. U okviru savjetovanja će biti predstavljen projekat „Osnažene žene za snažne zajednice/Podrška poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva žena u FBiH“, koji je financiran od strane Gender centra FBiH iz sredstava FIGAP II Programa.

Cilj savjetovanja je da se identificiraju specifične potrebe lokalne zajednice u oblasti razvoja poduzetništva žena, kako bi se predložile i implementirale aktivnosti u skladu s identificiranim potrebama, a u suradnji s lokalnom upravom. Nazočne će biti upoznate s mogućnostima za unaprjeđenje svog poslovanja, rada i života koje nude institucije FBiH, Gender Centar FBiH, ali i Udruženje kroz svoje programe i aktivnosti.
Prilikom savjetovanja će se, kroz razgovor s nazočnim, uraditi analiza trenutnog stanja u lokalnoj zajednici, ali će se istovremeno promovirati pozitivni primjeri – priče poduzetnica iz Kiseljaka i drugih mjesta u FBiH.

Ovim povodom će biti potpisan i Sporazum o suradnji između Općine Kiseljak i Udruženja poslovnih žena u BiH. U suradnji s općinskom administracijom, a na osnovu rezultata izrađene Analize i realnih mogućnosti izabranih lokalnih uprava, uspostavit će se Klubovi za podršku poduzetništva žena. Tako će se osigurati sustavna podrška razvoju poduzetništva žena, koja će se ogledati u stručnoj podršci i obrazovanju, što će osigurati stabilan rast broja poduzetnica i rast poslovnih subjekata koje one pokreću i vode.

„Pridružite nam se 29.7.2020., u 17:30, na savjetovanju za poduzetnice koje će biti održano u cafeu „PARK“ u Kiseljaku, uz poštivanje svih mjera kriznog stožera (obvezno nošenje maski i fizička distanca) s ciljem zaštite od korona virusa“, navode organizatori savjetovanja.

Novum.ba

Vezano: