Zakazana 3. redovna sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik

Predsjedatelj Općinskog vijeća Novi Travnik Selver Zukić, na temelju članka 50. Poslovnika Općinskog vijeća Novi Travnik za srijedu, 24.02.2021. godine sazvao je 3. redovitu sjednicu Općinskog vijeća.

Sjednica će se održati u sali Općine Novi Travnik, sa početkom u 10,00 sati.

Na dnevnom redu će se kao prva točka dnevnog reda naći Prijedlog Zaključka o utvrđivanju i upućivanju na javnu raspravu Nacrta Proračuna Općine Novi Travnik za 2021.godinu.

Općinsko vijeće razmatrat će donošenje dvije odluka o prodaji zemljišta u državnom vlasništvu, jedno rješenje o preuzimanju građevinskog zemljišta od ranijeg vlasnika i posjednika na Općinu Novi Travnik a očekuje se da će donijeti Odluku o raspisivanju Javnog nadmetanja putem licitacije u industrijsko-poslovnoj zoni „Neobarje“, radi izgradnje poslovnog objekta i Odluku o raspisivanju Javnog nadmetanja putem licitacije u industrijsko-poslovnoj zoni „Neobarje“, radi izgradnje poslovnog objekta.

Na dnevnom redu treće redovite sjednice Općinskog vijeća Novi Travnik naći će se i točke:

  • Prijedlog Zaključka o upućivanju zahtjeva firme „Bomax“ d.o.o. Novi Travnik za davanje prethodne suglasnosti za pokretanje postupka dodjele koncesije na javnu raspravu
  • Prijedlog Zaključka o upućivanju Elaborata zone zaštite izvorišta „Dalečko vrelo“ Općina Novi Travnik na javnu raspravu
  • Prijedlog Zaključka o upućivanju Elaborata zaštita izvorišta „Dusina“ Općina Novi Travnik na javnu raspravu
  • Prijedlog Zaključka o upućivanju Elaborata zaštita izvorišta „Lupežovac“ Općina Novi Travnik na javnu raspravu
  • Prijedlog Zaključka o upućivanju Elaborata zaštita izvorišta „Oparac“ Općina Novi Travnik na javnu raspravu

Na 3. redovitoj sjednici Općinsko vijeće razmatrat će Prijedlog Odluke o imenovanju savjeta za sigurnost prometa u lokalnom cestovnom prometu na području općine Novi Travnik kao i Prijedlog Odluke o usvajanju Izvješća o radu Savjeta za sigurnost prometa u lokalnom cestovnom prometu.

Novum.ba

Vezano: