Nova usluga u JU Dom zdravlja Travnik: Počinje pružanje usluga fizikalne medicine i rehabilitacije

U JU Dom zdravlja Travnik počinje pružanje usluga fizikalne medicine i rehabilitacije na komercijalnoj osnovi. Ovaj vid usluga će građanima ponuditi savremeni pristup terapije bola u fizijatriji i regenerativnoj medicini. Primjenjivat će se mezoterapija bolom, tretman palzmom bogatom trombocitima, metoda suhog igla, elektropunkcija i kineziotejping.

S obzirom na to da se navedene usluge tretiraju kao usluge iz domena sekundarne zdravstvene zaštite, ovaj vid istih u JU Dom zdravlja Travnik možete dobiti na komercijalnoj osnovi, a po konkurentnim cijenama.

U pomenutoj ambulanti pacijenti mogu dobiti individualizirane, multinodalni pristup liječenju bola koji uključuje optimalno planiranje farmakoloških i fizikalnih metoda u kombinaciji sa minimalno invazivnim tehnikama te edukaciju pacijenata, praćenje intenziteta bola kao i praćenje napretka pacijenta.

Ukoliko imate bol u leđima, zglobovima, mišićima, tetivama, ili ste sportista koji je imao povredu možete naručiti pregled fizijatra na broj telefona +387 61 780 188

 

Novum.ba

Vezano: