Dnevni horoskop- 25.01. 2018. godine

Ilustracija  (Google)

Ilustracija (Google)

Saturn je od 20. decembra, poslije skoro 30 godina u znaku jarca Saturn, planeta ambicije, odgovornosti i sazrijevanja, ušao je u jarca, znak kojim vlada, zbog čega će njegov uticaj naredne dvije i po godine godine biti vrlo naglašen.

Konjunkcija sa Merkurom upozorava da će rođeni u prvoj dekadi ovna, raka, vage i jarca, morati još malo sačekati kako bi krenuli u realizaciju svojih ciljeva. Tranzit Saturna preko desetog zodijačkog znaka, najviše će osetiti jarčevi, vodolije i vage, znaci u kojima je uticaj ove planete jak, a najmanje rakovi, lavovi i ovnovi.

Saturn simbolizuje životna iskustva do kojih dolazimo najčešće kroz sazrijevanje u vidu raznih odricanja, čekanja, mudrosti ili patnju.

OVAN

Optimizam vas neće napuštati ni u trenucima u kojima bi netko drugi posustao. Ostavljat ćete izvrstan dojam na druge i mnogi će se u vašem društvu osjećati opuštenima. Komunikacija s partnerom te razmjena misli i iskustava s njim omogućit će vam nove spoznaje. Shvatit ćete koliko ga zapravo malo poznajete.

BIK

Prijateljstva, poslovni odnosi i ljubavne veze bit će narušene pomanjkanjem vremena i osjećajem da vas ne cijene dovoljno. Pripazite što govorite na javnom mjestu i čuvajte novce, dokumente i povjerljive informacije. U ljubavi ne odustajte dok sve ne bude onako kako želite - riješite problem koji je uzdrmao bračne temelje.

BLIZANCI

Odvažite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke će se okolnosti dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz problema. Samostalniji ste i imate potrebu sami upravljati svojim životom. Nećete dopuštati nikom da odlučuje umjesto vas. Znat ćete se izboriti za ljubavnu vezu kojoj se protive vaši najbliži.

RAK

Nametnuti poslovi ili pritisak kojima će vas podvrgnuti šefovi, sputat će vašu kreativnost i prave potencijale. Posrijedi je prolazna poslovna kriza koju ćete najbolje prevladati ako se prilagodite i ne ulazite u nadmudrivanja. Vaša očekivanja bit će teško zadovoljiti, a budući da toga nećete biti svjesni kritizirat ćete i biti kritizirani.

LAV

Moguće su pozitivne poslovne promjene ili kvalitetniji pristup obvezama. Vaš položaj bit će stabilan, zato nemojte dopustiti da vas iskorištavaju. Sami se potrudite oko ostvarenja svojih želja i ne očekujte pomoć od drugih, jer se oni na koje računate neće previše iskazati. Partneru budite potpora, čak i ako niste u najboljim odnosima.

DJEVICA

Vaši se planovi približavaju ostvarenju, unatoč pojačanoj izloženosti stresu i nepravdama. Ljubavni partner je pod pritiskom isto kao i vi. Pronađite načina za novo zbližavanje – zatvaranjem u sebe nećete ništa postići. Ako ste osjetljivog zdravlja, neka vam uredan način života bude prioritet. Jedite puno voća i pijte dovoljno tekućine

VAGA

Brzo ćete se umarati pa izbjegnite zahtjevnije obaveze. Bit ćete nezainteresirani za okolna zbivanja, no mnogi vas neće ostavljati na miru, bilo da su to prijatelji, partner ili kolege. Svatko od njih trebate će vaše usluge, pomoć ili savjet. Imat ćete jaku želju za promjenom, ali nećete znati od kuda početi. Pričekajte da vam neke odluke dozriju.

ŠKORPIJA

Brige bi vam mogla zadavati primanja koja će biti neredovita. Moglo bi vam se dogoditi da preuzmete dužnost odsutnog kolege, što će vas dodatno opteretiti. Uznemirit će vas blizina osobe koja vas snažno privlači. Neće vam polaziti za rukom procijeniti kako se trebate postaviti i što učiniti. Možda je bolje prvi korak prepustiti drugoj strani.

STRIJELAC

Prihvatite izazov u poslovnom okruženju, čak i ako niste sigurni kako će se dalje odvijati. Zamijenite uhodanost i predvidljivost s nečim što donosi i rizik – treba vam malo adrenalina i uzbuđenja. Ljubav će se naći u centru zbivanja. Uspavana strast probudit će se u dugim vezama, a slobodni će uživati u životu punim plućima.

JARAC

Ne ulijećite nepromišljeno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovati. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Postavite se čvrsto i pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu vama bitnom nećete moći računati na partnerovu potporu i pomoć.

VODOLIJA

Osvajat ćete spontanim i srdačnim ponašanjem. Mogla bi vas iznenaditi nova ljubavna ponuda koja će, prihvatite li je, promijeniti vaš život. Više pozornosti posvetit ćete njezi svoga tijela. Kozmetičkim tretmanima, dijetom ili posjetom frizerskom salonu osvježit će izgled i bolje se osjećati. Školarci će se na lukav način domoći dobre ocjene..

RIBE
Moguće su promjene radnog mjesta zbog preseljenja ili napredovanja. Razmišljat ćete o načinima kako poboljšati životni standard. Razmišljat ćete o honorarnom poslu, biti spremni raditi i poslove koji nisu u vašoj struci. Nećete biti imuni na ljubavna događanja. Tražit ćete dokaze ljubavi i unijeti više nježnosti u vezu.

 

Novum.ba

Vezano: