NAGRADNA IGRA:Novum.ba vas ponovo vodi na 'Vikend za dvoje'

Nakon prve nagradne igre koju smo uspješno okončali te našeg najsretnijeg čitatelja obradovali vrijednom nagradom, odlučili smo putem nove nagradne igre koju ćemo ovaj put realizovati u saradnji sa ekskluzivnim Apartmanima „Wintersport“, koji se nalaze u samom središtu Vlašića, na platou Babanovca nekoga ponovo odvesti na „Vikend za dvoje

U periodu kada je Vlašić najatraktivniji i najljepši Novum.ba najsretnijem čitatelju našeg portala koji ispuni propisane uslove putem facebook nagradne igre (lajka Novum.ba i nagradnu igru, taga/označi u komentar onoga s kim dijeli nagradu i javno podijeli na svom facebook profilu) poklanja potpuno besplatno noćenje za dvoje u periodu od 17. do 19. februara, 2018. godine.

          Apartmani Wintersport –Nesvakidašnje mjesto u kojem svaki put iznova oživljava prava zimska bajka.

Vlašić, neprikosnoven i čaroban, ogrnut bijelim plaštom odvažno i gordo se izdvaja od svih drugih, a u njegovom velikom planinskom srcu važno mjesto zauzimaju Apartmani „Wintersport“, jedinstveni i posebni baš poput njega.

                

                              Apartmani Wintersport – Omiljeni turistički ugođaj za sve generacije

U svojoj prvoj deceniji postojanja stekli su brojne prijatelje koji im se uvijek rado vraćaju. Vrhunsku turističku ponudu, kreiranu po savremenim standardima objedinjenih potreba današnjeg turiste, ali prije svega tradicionalni domaćinski ambijent i ugođaj, prepoznali su brojni gosti iz cijelog svijeta, koji već godinama pokazuju lojalnost i dosljednost u izboru vlašićkog mirnog i zadovoljnog ugođaja i sna.

Ukoliko želite saznati više informacija o Apartmanima "Wintersport" posjetite web stranicu  OVDJE  ili  facebook page OVDJE.

 

Novum.ba

Vezano: