Ženske priče u Travniku/Amra Džeko:'Travnik je grad koji na svakom koraku priča interesantne priče'

Baš kao što su producenti agencije Lynks nedavno najavili da postoji mogućnost da uskoro u nekom bh. gradu sretnemo našu najpoznatiju manekenku Amru Džeko, ekipi portala Novum.ba se upravo posrećilo!

Okruženu kamerama i fotoaparatima na glavnoj travničkoj ulici, Bosanskoj sreli smo baš nju- Amru Džeko, te nakratko prisustvovali snimanju najavljenog serijala posvećenog svim ženama „Ženske priče sa Amrom Džeko“, koji će se uskoro emitovati na FTV.

Riječ je o potpuno novom projektu kojeg agencija Lynks realizuje u saradnji sa Federalnom televizijom, u okviru kojeg se kako je prethodno najavljeno stavlja akcenat na promovsanje ljepota i znamenitosti bh. gradova, s tim da je uvijek u prvom planu žena.

Snimanje ovog jedinstvenog tv serijala koji objedinjuje najljepše i najznačajnije turističke vrijednosti naše domovine i uspješne bh. žene, počelo je u junu, a u prvom dijelu serijala obuhvaćeno je 12 gradova. Nakon snimanja u nekoliko bh. gradova, došao je red i na Travnik, koji je Amra posjetila prvi put ovom prilikom, a za naš portal je kazala da je Travnik grad koji na svakom koraku priča brojne interesantne priče, te nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na pitanje koje lokacije u Travniku su ih posebno zainteresovale, te koje Travničanke su ih dočekale, kazali su nam da je Travnik ispričao prekrasnu priču, ali da ipak moramo sačekati oktobar i sami saznati koju.

"Žene drže pola neba... Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo s njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate... Potpuno subjektivne, snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju", najavljuje Amra Džeko u promotivnom traileru ovog tv serijala.

Novum.ba

Vezano:

Image

Razvrstavanje otpada