Koncert 'Dobra vam noć prijatelji'/Članice VA Srma sa gostima oduševile brojne Fojničane i goste

Večeras je u prelijepom ambijentu sale hotela Reumal upriličen godišnji koncert Vokalnog ansambla Srma koji na ovaj način obilježava sedam godina svog rada i djelovanja u Fojnici i šire.

Mnogobrojna publika je više od dva sata uživala u muzičkim numerama koje su izvidile članice Srme uz pratnju orkestra Damira Galijaševića. Osim Srme, mnogobrojni Fojničani i gosti ovoga grada uživali su i u muzičkom predstavljanju Vesne Hadžić, Bahrije Hadžialić i Kenana Izberovića.

Oduševljene kod prisutnih svojim nastupom su izmamili i učenici OŠ "Muhsin Rizvić" Fojnica a manifestaciji su prisustvovali brojni gosti, među njima i načelnik Fojnice Sabahudin Klisura, ministar u Vladi SBK Salkan Merdžanić, kantonalni zastupnik Elvedin Mušanović, direktor Reumala Alija Mukača, Mirsad Mujić, direktor JP BH Pošta i mnogi drugi.

Prisutnima se obratila Nermina Čohadžić, rukovodilac Vokalnog ansambla "Srma".

"Mi puno radimo, ali i vi nas, draga publiko, pratite i redovno dolazite na naše koncerte. Hvala vam na tome i uživajte u našem nastupu večeras", rekla je Nermina.

Na kraju su uručene i zahvalnice i to načelniku Sabahudinu Klisuri, ministru Salkanu Merdžaniću, direktoru Mirsadu Mujiću, predstavnici Udruženja Fojnička žena Radmili Tolo te Eni Bulutu i Senadu Ramiću, koji su nesebično pomogli u organizaciji večerašnjeg koncerta.

Novum.ba

Vezano: