DONJI VAKUF/Promocija knjige 'Spoznaja', autorice Elvise Kovačević

U restoranu Santos u Donjem Vakufu u četvrtak 13. juna u 19.00 sati biće upriličena promocija knjige „Spoznaja – 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj“ i kratko predavanje na temu -Kako ostvariti kontrolu nad svojim akcijama i reakcijama ?

Knjiga Spoznaja je skup strategija, psiholoških procesa, ličnog iskustva i dugogodišnjeg izučavanja psihologije uspjeha autorice.

Sa znanjem koje je predstavljeno u knjizi mnogi lični problemi mogu biti riješeni razumijevanjem psihologije ljudskog ponašanja i shvatanjem zašto radimo to što radimo, posebno, zašto radimo to što ne želimo da radimo.

Knjiga Spoznaja je velikim dijelom put do samo-spoznaje, tj. dubokog razumijevanja sebe, otkrivanja ličnih blokada i samopostavljenih granica, kao i put do oslobadjanja istih. Čovjek je sebi najveća prepreka, Spoznaja nam nudi jednostavne korake do prevazilaženja tih prepreka.

Autorica knjige, Elvisa Kovačević, certificirani savjetnik za lični uspjeh i razvoj i strateško rješavanje problema i trener za ličnu transformaciju će dati prisutnima praktične savjete i uraditi kratki proces gdje će svako moći da iskusi stratešku intervenciju i njene benificije na djelu.

O knjizi će govoriti i Emina Bambur, prosvjetna radnica, profesor vjeronauke, aktivista i žena koja je primjer svima kako se nostiti i sa najvećim životnim izazovima. Moderator večeri, je Amina Valjevac.

Ulaz je slobodan.

Novum.ba

Vezano: