OK Victory i Općina Novi Travnik organizuju turnir u mini odbojci

Odbojkaški klub Victory i Općina Novi Travnik uspješno sprovode projekata po LOD metodologiji.

U sklopu realizacije projekta “Promocija zdravih životnih stilova kroz zabavnu školu odbojke” planirana je završna manifestacije – turnira u mini odbojci 3 protiv 3 za polaznike zabavne škole odbojke, učenike osnovnih škola u kojima je rađena prezentacija i klubove iz Bosne i Hercegocine koji će svojim dolaskom uveličali manifestaciju i doprinjeli da realizacija projekta zaživi na  širem području.

Očekuje se učešće preko 200 mladih odbojkaška koji će igrati u pet takmičarskih kategorija po uzrastu i na više odbojkaški mreža.

„ U ovom projektu  očekujemo veliki broj učesnika i onih koji će u ulozi posmatrača i navijača doći i podržati realizaciju projekta vrlo važnog u odgoju i obrazovanju naše djece  koja će dobiti ispravnu sliku zdravog života kroz edukaciju i sport što im daje manje slobodnog vremena koje je vrlo često među osnovnim uslovima ulaska djece u ovisnosti.

Turnir se održava u Sportskoj dvorani Novi Travnik u nedjelju 03.11.2019. sa početkom u 10 sati. Prijave su još uvijek otvorene i svi su pozvani!

okvictory2009@hotmail.com

Novum.ba

Vezano: