U Jajcu u petak informativna radionica u okviru USAID-ovog programa

Pozivamo sve zainteresovane žene koje žele pokrenuti vlastiti biznis da učestvuju u radu Informativne radionice koja se organizuje u okviru Javnog poziva za finansiranje najboljih poslovnih planova zajedničkim sredstvima USAID-ovog Programa podrške marginaliziranim grupama i Općine Jajce namijenjenih razvoju preduzetništva i zapošljavanju marginaliziranih grupa žena.

Radionica će se održati u velikoj sali Općine Jajce u petak, 26.6.2020. godine s početkom u 11:00 sati.

POZIV za Radionicu i Dnevni red peruzmite OVDJE 

Učesnice radionice upoznaće se kako da svoju poslovnu ideju predstave kroz biznis plan, kako da popune obrasce biznis plana koji je sastavni dio prijave na Javni poziv za razvoj biznisa marginaliziranih grupa žena. Učesnicama radionice biće predstavljeni uslovi, način prijave i drugi tehnički detalji Javnog poziva.

Javni poziv za razvoj biznisa marginaliziranih grupa žena koji se zajednički finansira sredstvima USAID/PPMG i Općine Jajce otvoren je do 30.7.2020. g.

Sredstva dodjeljenog granta kreću se od 5.000,00 KM do 10.000,00 KM, a program podrške marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa usmjeren je ka poticaju žena da same osnivaju preduzeća ili obrt. 

Javni poziv i Obrazac prijave mogu se preuzeti u Općini Jajce ili putem web stranice Općine Jajce u odjeljku Javni pozivi ili putem linka https://www.opcina-jajce.ba/aktuelnosti/javni-pozivi/2711-javni-poziv-za-finansiranje-biznisa-za-marginalizirane-grupe-zena.html

Novum.ba

Vezano: