Nastavlja se saradnja Saveza penzionera FBiH i Lječilišta ''Reumal'' Fojnica

Danas je upriličen sastanak predstavnika penzionera FBiH i direktora banja u FBiH radi potpisivanja ugovora za sezonu 01.10.2020. - 30.09.2020. godine, saopćeno je iz Lječilišta Reumal.

Potpisivanje ugovora u Banji "Ilidža" Gradačac prisustvovali su prestavnici domaćina, Lječilišta "Reumal" Fojnica i banje "Aquaterm" Olovo.

"Na zadovoljstvo naših članova, nastavljamo saradnju sa banjama iz Fojnice, Gradačca i Olova. Postigli smo dosta dobru cijenu u navedenim banjama gdje je ove godine kao najpovoljnija banja svoju ponudu dao "Reumal" Fojnica. Na našim članovima je da odluče gdje žele na liječenje, mi im samo ovim potpisanim Ugovor osiguravamo popust koji je često i od 30% od redovne cijene liječenja u banjama"- istakao je Redžo Mehić, predsjednik UO Saveza penzionera FBiH.

Izvršni direktor Alija Mukača se zahvalio članovima Udruženja penzionera na ukazanom povjerenju i vjernosti u korištenju usluga Lječilišta "Reumal", naglasivši da je i u ovo vrijeme pandemije, navedena populacija najbrojnija.

Cijene su ostale gotovo nepromjeljene u odnosu na prošlu godinu sa proširenim sadržajem do 6 terapija.

Novum.ba

Vezano: