Pobjeda kadeta i kadetkinja KK STAR

U okviru VII kola lige mladih SBK-a KK STAR je danas ugostio ekipu iz Viteza OKK Vitez i ostvarili dvije pobjede protiv gostiju.
Prve na teren su danas istrčale kadetkinje i u do sad najlošijoj utakmici ove sezone opet uspjele pobjediti ekipu iz Viteza.
"Lagan ulazak u utakmicu doveo je do povrede Ester Koffler u prvom periodu utakmice, kojoj želimo brz oporavak.
Nadamo se da je ovo jedan loš dan za naše djevojke, ali ipak bodovi ostaju u Fojnici, gdje su naše djevojke i dalje bez poraza", kažu u KK STAR.
Druga utakmica je donijela duel između kadeta ova dva kluba,gdje su momci KK STAR pokazali od početka utakmice da žele više pobjedu i na kraju ubjedljivo slave protiv danas neraspoložene ekipe OKK VITEZ.
"Raduje nas da smo u ovoj selekciji dali priliku našim pionirima koji su super odgovorili svakom zadatku.
Sretni smo što smo nastavili sa dobrim igrama, ali raduje i svaka odigrana utakmica u ovo veoma loše vrijeme, po sve nas.
Mnogo ponosni na našu djecu", kažu u KK STAR.
Rezultati :
kadetkinje:
KK STAR FOJNICA 56
OKK VITEZ 40
kadeti :
KK STAR FOJNICA 107
OKK VITEZ 34
U okviru VII kola lige mladih SBK a danas smo ugostili ekipu iz Viteza OKK Vitez i ostvarili dvije pobjede protiv gostiju.
Prve na teren su danas istrčale kadetkinje i u do sad najlošijoj utakmici ove sezone opet uspjele pobjediti ekipu iz Viteza. Lagan ulazak u utakmicu doveo je do povrede naše Ester Koffler u prvom periodu utakmice, kojoj želimo brz oporavak.
Nadamo se da je ovo jedan loš dan za naše djevojke, ali ipak bodovi ostaju u Fojnici, gdje su naše djevojke i dalje bez poraza.
Druga utakmica je donijela duel između kadeta ova dva kluba,gdje su naši momci pokazali od početka utakmice da žele više pobjedu i na kraju ubjedljivo slave protiv danas neraspoložene ekipe OKK VITEZ.
Raduje nas da smo u ovoj selekciji dali priliku našim pionirima koji su super odgovorili svakom zadatku.
Mnogo smo sretni što smo nastavili sa dobrim igrama, ali raduje i svaka odigrana utakmica u ovo veoma loše vrijeme, po sve nas.
Mnogo ponosni na našu djecu ????
Idemo dalje ????
Vaš KK STAR FOJNICA
Rezultati :
kadetkinje:
KK STAR FOJNICA 56
OKK VITEZ 40
kadeti :
KK STAR FOJNICA 107
OKK VITEZ 34

Novum.ba

Vezano: