Praznik za dušu: Muzički spektakl Ilme Karahmet

Ilma Karahmet, sada već ozbiljna mlada zvijezda, publici u regionu poklonit će veliki muzički projekat u kojem će svi moći da uživaju tokom predstojećih praznika.

Ljubitelji koncertnih izvedbi neće biti uskraćeni za ono u čemu najviše uživaju. Zato se pobrinula Ilma i njen bend koji su pripremili koncertni projekat koji je počeo na njenom „YouTube“ kanalu upravo pjevačicinim najvećim hitom „Ništa tvoje“.

Bina, najkvalitetniji zvuk i vizuelni efekti stvaraju utisak da ste na Ilminom koncertu koji je pjevačica započela jednom pjesmom, dok će svakog mjeseca predstavljati novu interpretaciju u istom ruhu.

Karahmetova će u koncertnim uslovima izvesti numere grupe Kvin, Stilharta, kao i legendarnog Majkla Džeksona. Ipak, ono čime će Ilma vjerovatno najviše obradovati svoje obožavatelje jeste izvedba njenih pjesama, one najslušanije kojom počinje ovaj koncertni niz „Ništa tvoje“, ali i njene poslednje balade „Neko nije“.

"Željela sam da svojoj publici priuštim predah od loših vijesti u ovim teškim vremenima i odlučila sam da priredim jedan koncert. Međutim, kako nije bilo moguće da se okupimo, pronašla sam način da svako uživa u mojoj muzici u toplini svog doma i uz adekvatne mjere zaštite. Ja ću svakog mjeseca objavljivati po jednu izvedbu na svom „YouTube“ kanalu, a kada sve pesme budu objavljene to će biti jedan zaista kvalitetan koncert koji će se, nadam se, dopasti publici", istakla je Ilma.

Novum.ba

Vezano: