BH Telecom sretnom dobitniku iz Novog Travnika uručio osvojeni automobil

BH Telecom danas je upriličio svečanost povodom dodjele glavne nagrade u nagradnoj igri BH Telecoma „Sretna Nova, uz auto iz snova!“.

Sretnom dobitniku automobila Renault Novi Captur Edition One Blue DCI 115 EDC nagradu je uručio Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma d.d. Sarajevo.

- Hvala svima što ste ovdje u trenutku kada na svečan način okončavamo našu nagradnu igru i kada ključeve automobila uručujemo sretnom dobitniku. Želim mu puno sreće, i lijepih trenutaka u vozilu koje će dobiti od BH Telecoma. Svjedoci smo da je iza nas jako izazovna godina, naša kompanija je u fokus stavila društvenu odgovornost i zaštitu radnika, glavni fokus bio je usmjeren na naše korisnike. U tom kontekstu smo u toku prošle godine korisnicima ponudili unaprijeđene usluge, pratili njihova očekivanja i potrebe i nastavljamo kontinuirano raditi na tome, kazao je Kahriman.

Nagradu je osvojio Mersad Dedić iz Novog Travnika, a automobil je dovukao Zenit Đozić, bh. muzičar, glumac i humorist. Dedić je osim novog automobila dobio i registraciju kao i kasko osiguranje automobila na period od godinu dana.

U ovoj nagradnoj igri sudjelovalo je 30.000 učesnika, a osim automobila koji je glavna nagrada, BH Telecom je nagradio osam sretnih dobitnika sa novim mobilnim telefonima i to na sedmičnoj osnovi.

-Želim da se zahvalim BH Telecomu čiji sam korisnik dugi niz godina, ovo nisam očekivao kazao je sretni dobitnik kroz suze i opisao trenutak kada je saznao da je upravo on osvojio nagradu.

-Profesionalni sam vatrogasac, kada su me zvali mislio sam da je neka zezancija, nisam vjerovao da sam ja osvojio nagradu, kazao je Dedić.

Novum.ba/Oslobođenje.ba

Vezano: