Kiseljak/Kreševo: Javna rasprava o Nacrtu izmjene i dopune Prostornog plana SBK

Foto: Kiseljak.info

Foto: Kiseljak.info

U skladu sa Odlukom o organiziranju i provođenju javne rasprave o Nacrtu izmjene i dopune Prostornog plana KSB/SBK („Sl. novine SBK/KSB, broj 16/20) tenutno se održavaju jevne tribine na temu Položaj općine u kontekstu Izmjene i dopune Prostornog plana KSB/SBK (2005.-2025.).

Tribina za Općinu Kiseljak i Kreševo je u toku, a za Općinu Fojnica bit će održana danas u popodnevnim satima.

Tribine će se održati  uz sudjelovanje općinskih i kantonalnih organa uprave, predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti općinske i kantonalne razine, predstavnika resornih općinskih službi, Nositelja pripreme i Nositelja izrade plana, kao i svih zainteresiranih građana.

U Kiseljaku je  tribina započela 23. 3. u 11 sati u Vijećnici uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Uvid u grafički i tekstualni dio Nacrta izmjene i dopune Prostornog plana KSB/SBK (2005.-2025.), može se vidjetu u službenim prostorijama svih općina KSB/SBK, a nalazi se i na web stranici Vlade KSB/SBK, javlja Kiseljak.info.

Kako neslužbeno saznajemo u vijećnici Općine Kiseljak nalaze se predstavnici akademske struke čiji je akcenat djelovanja vezan za očuvanje okoline, a na raspravi ih zanima situacija u vezi sa mini hidroelektranama koje su doživjele ekspanziju u BiH.

Novum.ba

Vezano: