Malonogometni noćni turnir Bilalovac 2021: Večeras polufinale i muzika uživo

Kako kažu futsal stručnjaci utakmice i važnije od one finalne, a mi to večeras na programu imamo sve zajedno. Finale prije finala u kojem se sastaju titani ove igrice Sajmir Tihovići i Caffe Era-Mir Podastinje. Utakmica u kojoj ćemo na djelu moći vidjeti kremu BH futsala sa jedne strane Ćakić, Hodža, Petak, Horka, Bajro, Selda, Duvnjak protiv Jelića, Đuderije, Jusića, Handžića gdje ćeš bolan ovo propustiti šta ti je.
Favorita nema igrat će se na jednu loptu ekipa koja bude imala više strpljenja i sreće plasirat će se u veliko finale i boriti za veliku novčanu nagradu od 5000 KM. U prethodnim godinama osvajali su razne turnire ovo im je prilika da uđu u veliko finale i da pokažu ko je trenutno bolji.
U drugoj utakmici ništa manje vrijednoj sastaju se Sen su/Al Hana apoteke i Tenneco ing doo Kiseljak. Utisak publike da odavno nisu gledali ekipu da igra sa lakoćom kao Sen su/Al Hana apoteke, bez pritiska na sudije gledaju samo sebe i svoj zacrtani pravac ulazak u finale. Došli do posljednje prepreke gdje ih očekuje ekipa Tenneco koja je predvođena Mrkvom, Bazom i Džekom iznenadila mnoge plasmanom u polufinale, ali nisu ni ovdje bez šansi imaju oni svoju računicu za prolazak dalje.
Kada saberemo sve odigrano sve četiri ekipe su se zasluženo plasirale u polufinale, utakmice završnice su bile odlične gotovo svaku noć smo gledali neki od derbija, tako će biti i ove dvije noći što su ostale do kraja, sretno večarašnjim ekipa i uz fer i korektnu borbu nek prođe onaj koji to bude najviše zaslužio.
Pored utakmica za sve ljubitelje dobre zabave bit će upriličena igranka svi ste dobro došli, poručuju iz CPU Kiseljak.

Novum.ba

Vezano: