Večeras finale turnira Bilalovac 2021

Finalna noć turnira je večeras, prvo će snage odmjeriti Sajmir Tihovići i Tenneco ing doo Kiseljak za treće mjesto, a onda veliko finale i borba za 5000,00 KM. Utakmica za treće mjesto je utakmica za prestiž i poznavajući obje ekipe sigurno će željeti ispoštovati sponzore i ići na pobjedu, te im donijet pehar.
U finalnoj utakmici sastaju se Caffe Era-Mir Podastinje i Sen su/Al Hana apoteke.
Obje ekipe su zasluženo izborile finale, tekođer imaju svoju računicu kako doći do pobjede i u ovoj utakmici. Zbog važnosti utakmice za Eru definitivno dolaze Bilal, Đude, Handžić, Kinez i Kruško igrači koje ne treba posebno predstavljati o njima se sve zna s druge strane Hase izvodi najjači sastav, isti je spoj mladosti i iskustva Kibe, Mara, Kova, Šutković i fenomelani golman Dorić.
Ova se utakmica ne smije propustiti posebno jer Eri pored mnoštvo osvojenih turnira fali samo ovaj, također ova utamica će pokazati da li je Kibe možda potencijal za futsal reprezentaciju jer je turnir odigrao na veoma visokom nivou i za očekivati je da ga od narednih turnira vrbuju sve profesionalne ekipe. Onako gledajući blagi favorit je Era međutim nebrojno puta do sada se pokazalo da to baš i ne znači puno, posebno kada igraš protiv Mare, iskusnog "lisca" koji zna sve "finte" ove igrice.
Poznavajući obje ekipe prvo mjesto je ono što ih zanima u finalnoj utakmici prema tome očekuje se odlična utakmica bez puno kalkulisanja.
U muzičkom dijelu programa publiku će zabavaljati Elma Gušo.

Novum.ba

Vezano: