Vasnik kompanije HIFA OIL radnicima Reumala poklonio BIOENERGO MASAŽER – Zlatne rukavice

Ahmetlić Izudin, vlasnik kompanije HIFA OIL, najvećeg privatnog distributera naftnih derivata u BiH proteklih dana je boravio u Lječilištu Reumal, te tom prilikom poklonio BIOENERGO MASAŽER – Zlatne rukavice.
„Hvala vrijednim uposlenicima Reumala što postoje, jer sam dugogodišnji vaš gost i znam da boljeg životnog trenera od vas nema. Reumal je prava oaza mira, da dušu i tijelo rehabilitujete, a ujedno ste za državu  od velikog značaja. Shodno tome odlučio sam da Vam moja grupacija HIFA Hifa-Oil pokloni „ BIOENERGO MASAŽER – Zlatne rukavice“.  Želim da ste uvijek tako predani u poslu i profesionalni i ne zaboravite da budete ponosni na ovo što radite, pogotovo na čelu sa novom upravom od kada ste preporodili ovaj naš brend Reumal“,  rekao je bosanskohercegovački privrednik  Ahmetlić Izudin.
U ime uprave Lječilišta Reumal, radnika, gostiju, te svoje ime, izvršni direktor Lječilišta Reumal Alija Mukača zahvalio se  Ahmetliću na prepoznavanju kvalitetnog rada, a posebno što je  dugogodišnji gost te veoma dobro zna koliko će ova donacija biti od koristi našim gostima.
Mukača je istakao da ovaj dar ima još veću vrijednost, jer do njega je došlo neplanirano, tako što je Ahmetlić slučajno prisustvovao obuci radnika i kako to vrhunski menadžeri rade, u sekundi donio odluku da pokloni takav aparat .
Medicinsku opremu „ BIOENERGO MASAŽER – Zlatne rukavice“ koji je HIFA grupacija donirala bit će od izuzetne koristi našim gostima i tako će unaprijediti našu fizikalnu i wellness uslugu, poručuju iz Reumala.

Novum.ba

Vezano: