KBS Reflex Donji Vakuf nastavio nizati uspjehe u novoj sezoni

Protekla dva vikenda učestvovali na tri takmičenja (Konjic, Bugojno, Sarajevo).

Na takmičenju u Konjicu učestvovali su sa 6 takmičara i osvojili 11 medalja: Elmir Julardžija- 2 zlatne medalje i pehar, te proglašen za najuspješnijeg takmičara turnira. Ajla Kenjar- zlatna medalja, Amna Kenjar, Amar Terzić i Maid Imočanin srebrene medalje te Edina Julardzija, Sureja Pilav i Amar Tezić, ekipno djevojčice osvojile bronzane. Na karate turniru učestvovalo je 29 klubova, a KBS Reflex je zauzeo 4.mjesto od ukupno 29 klubova.

U Bugojnu su u okviru 3. kola karate lige SBK, učestvovali sa 10 takmičara te osvojili 7 medalja, 3 zlatne(Sureja Pilav, Elmir Julardzija, ekipno), 2 srebrene (Ajla i Amna Kenjar) i 2 bronzane (Amar Terzić i Asija Begić).

Klub borilačkih vještina Reflex Donji Vakuf učestvovao je i u Sarajevu na karate turniru Vogošća Open 2019 sa 4 takmičara i osvaja 5 medalja, 2 zlatne medalje(Sureja Pilav, Elmir Julardzija), 1 srebrenu (Elmir Julardzija) i 2 bronzane (Ajla i Amna Kenjar).

Bitno je napomenuti da se okupio veliki broj takmičara iz 50 klubova četri zemlje.

“Za dva vikenda KBS Reflex osvojio je 24 medalje to znači da smo ušli u narednu sezonu vrlo hrabro i odlučno. U KBS Reflex se moće upisati od 6 godina na treninzima utorkom i četvrtkom u sali Mjeovite srednje škole Donji Vakuf od 18:00. Također srijedom i subotom od 16:00 u Fitness centru AZAD koji se nalazi na spratu Gradske dvorane. Svi novi upisnai članovi na poklon dobijaju karate kimono, svi takmičari kluba dobijaju na poklon klubsku trenerku, a svi članovi također dobivaju na poklon klubsku majicu. Upis je besplatan, zato isprobajte reflexe u KBS Reflex Donji Vakuf”, istakli su iz ovog kluba.

Novum.ba

Vezano: