PODRŽIMO DOMAĆE//Predstavljamo preduzeće EZ Group Busovača

Obzirom na novonastalu situaciju u BiH, pa i u Srednjobosanskom kantonu, u narednim danima, portal novum.ba predstavljat će kompanije i preduzeća s područja SBK s ciljem upoznavanja građana o važnosti kupovine domaćih proizvoda i značaju koji domaća proizvodnja ima na broj radnih mjesta, obrazovni, zdravstveni i penzioni sistem, podizanje standarda svih građana i osiguranje bolje budućnosti narednim generacijama.

Redakcija portala novum.ba svakodnevno će objavljivati besplatne promotivne članke kompanija, firmi, proizvođača i obrtnika sa spiska proizvodno orijentisanih privrednih subjekata koje je objavilo Ministarstvo privrede SBK.

„Kupujmo domaće – zajedno osigurajmo opstanak proizvodnje i spas radnih mjesta“.

Firme, kompanije, proizvođače, obrtnike biramo nasumično, a danas predstavljamo preduzeće EZ d.o.o. Kaćuni - Busovača.

Preduzeće EZ d.o.o. Kaćuni - Busovača osnovano je 1989. godine. Na tržištu je prisutno sa tri različita, ali međusobno povezana proizvodna programa i to:
- Program proizvodnje sredstava za održavanje higijene (kućna hemija), pod prepoznatljivim imenom TISal, Citral, GLANZ, Lilla i DAILY.
- Program proizvodnje kozmetičkih preparata pod nazivom “Ella”
- Program prizvodnje ekološki prihvatljive brizgane i puhane ambalaže koja se koristi za zadovoljenje vlastitih potreba, tako i za potrebe drugih proizvođača (PET, PE, PP).

U okviru programa „TISal“, "Citral", "Lilla" "GLANZ", "DAILY" i „Ella” nalazimo trideset proizvoda za široku potrošnju u 80 različitih pakovanja. Plasman i distribuciju proizvoda obavljamo na kompletnoj teritoriji BiH, kao i na teritoriji Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Poseban akcent dat je na razvoj tehnologije, stalno uvođenje novih proizvoda, kao i permanentno usavršavanje postojećeg kadra. Visoke standarde kvaliteta, kao i zavidan dizajn proizvoda, poduzeće održava zahvaljujući poslovnim i prijateljskim vezama s poznatim svjetskim proizvođačima srodnih djelatnosti.

Sirovine koje se koriste u proizvodnji su isključivo EU porijekla što garantuje visok stepen kvaliteta proizvoda, sukladnost sa Standardima i Direktivama Evropske Unije što pridonosi uklanjanju štetnih tvari za okoliš, kancerogenih materija i alergenih faktora.

Za više informacija o proizvodima potražite na njihovoj FB stranici EZ group.

Kupuj 387!

Novum.ba

Vezano: