Novi Travnik ima novu mobilnu aplikaciju

Kao rezultat aktivnosti „ Kava sa načelnikom“ gdje su mladi našega grada i općine imali prigodu razgovarati sa načelnikom Stjepanom Dujom i iznijeti svoje ideje proistekla je mobilna aplikacija za lokalno softversko rješenje. Autor projekta je Leonardo Jurić, učenik Srednje škole „Novi Travnik“ Novi Travnik, smjer računarstvo. Izrada projekta financijski je podržana sredstvima Proračuna Općine Novi Travnik za 2022. godinu.

Autor o softverskom rješenju kaže :“ Lokalna softverska rješenja postaju sve važnija u današnjem svijetu kako tehnologije brzo napreduju. Softverska rješenja omogućuju organizacijama da poboljšaju svoje poslovanje iskorištavanjem najnovijih tehnoloških dostignuća, omogućujući im da povećaju učinkovitost i djelotvornost uz pružanje usluga koje su prilagođene jedinstvenim potrebama određenog područja.

„Novi Travnik“ je moderna aplikacija za vaš telefon. S ovom aplikacijom možete pronaći sve što vam treba u gradu. Karta s trgovinama, restoranima i kafićima, vijestima, prometom, vremenom i još mnogo toga! Uživajte u ovoj besplatnoj aplikaciji sada i ne propustite ništa u svom lokalnom području!“

Radi nedovoljnog izvora informacija u prvoj fazi izrade moguće je da došlo do određenih propusta te autor moli sve zainteresirane za dostavu podataka.

Aplikaciju možete pogledati na Google Play-u putem vašeg pametnog uređaja ili web-stranice www.novitravnik.app.

Aplikacija će se u narednom periodu nadograđivati, a sve primjedbe građana su dobrodošle.

Novum.ba

Vezano: