Načelnik Edin Hozan primio delegaciju Udruženja za održivi povratak, suživot i toleranciju u kotorvaroškoj dolini

Danas su predstavnici Udruženja za održivi povratak, suživot i toleranciju u kotorvaroškoj dolini posjetili Općinu Jajce i razgovarali sa Načelnikom općine Edinom Hozanom. Bila je to prilika da se uputi zahvalnost Općini Jajce i Načelniku Hozanu za podršku u radu Udruženja, posebno na pomoći u organizaciji Marša mira „Tihi hod za veliku bol“ koji već duži niz godina organizuje ovo Udruženje u spomen na žrtve egzodusa stanovnika kotorvaroške doline. Predsjednik Udruženja za održivi povratak, suživot i toleranciju u kotorvaroškoj dolini Muhamed Mehmedović, predsjednik Organizacionog odbora Amrudin Alagić i član Odbora Nedžad Aganbegović zahvalili su se Općini Jajce i mještanima naselja Bešpelj na domaćinskom dočeku učesnika Marša mira i izrazili nadu da će saradnja sa Općinom Jajce biti nastavljena i u narednom periodu.

 
Načelnik općine Jajce Edin Hozan zahvalio se na posjeti i istakao da će Općina Jajce nastaviti njegovati uspomene na žrtve ovog egzodusa podržavajući aktivnosti i rad Udruženja.Danas su predstavnici Udruženja za održivi povratak, suživot i toleranciju u kotorvaroškoj dolini posjetili Općinu Jajce i razgovarali sa Načelnikom općine Edinom Hozanom. Bila je to prilika da se uputi zahvalnost Općini Jajce i Načelniku Hozanu za podršku u radu Udruženja, posebno na pomoći u organizaciji Marša mira „Tihi hod za veliku bol“ koji već duži niz godina organizuje ovo Udruženje u spomen na žrtve egzodusa stanovnika kotorvaroške doline. Predsjednik Udruženja za održivi povratak, suživot i toleranciju u kotorvaroškoj dolini Muhamed Mehmedović, predsjednik Organizacionog odbora Amrudin Alagić i član Odbora Nedžad Aganbegović zahvalili su se Općini Jajce i mještanima naselja Bešpelj na domaćinskom dočeku učesnika Marša mira i izrazili nadu da će saradnja sa Općinom Jajce biti nastavljena i u narednom periodu.
 
Načelnik općine Jajce Edin Hozan zahvalio se na posjeti i istakao da će Općina Jajce nastaviti njegovati uspomene na žrtve ovog egzodusa podržavajući aktivnosti i rad Udruženja.

Novum.ba

Vezano: